La Boca del Llop i Hotel Cal Llop a Guia Gastronòmica Condé Nast Traveler

La Boca del Llop i l’Hotel Cal Llop han estat inclosos en la Guia Gastronòmica 2015 Condé Nast Traveler.

“… la Guia Gastronòmica de Condé Nast Traveler Espanya 2015. Una exquisida selecció de restaurants, botigues gourmet, gastrobars, cocteleries de disseny … amb les recomanacions més suggerents dels nostres grans cuiners. Un gust! ”

A més de les versions digitals i en paper de la guia, Condé Nast Traveler ha creat “L’Aplicació Foodie definitiva” a l’App Store i Google Play.

En paraules de Condé Nast Traveler La Boca del Llop, Hotel Cal Llop:

“Cuina mediterrànea. En un original espai amb voltes de pedra i parets violàcies (ubicat a les dependències que van ocupar les antigues quadres). Senzilla cuina de temporada que inspira el receptari tradicional català i es nodreix de proveïdors de proximitat. Interessant carta de vins, amb referències de petits cellers del Priorat. Consultar les ofertes de “Cap de Setmana gastronòmic i enològic”, amb sopar-maridatge i visita als cellers de la zona. “

 

Agraïm a Condé Nast Traveler la nostra presència i esperem a tots els #Foodies i #WineLovers a La Boca del Llop.