Tast Amb Llops 2022

Després de tres anys de sequera, hi tornem!

15ª edició TAST AMB LLOPS

Dissabte, 30 d’abril a les 18h

Dalt, 21 43737 Gratallops – Priorat

Fa més de 20 anys, quatre enamorats de la viticultura, emprengueren la revolució del Priorat i el varen col·locar al centre de l’atenció del món del vi. Aquest moviment va originar debats fonamentals al voltant de la cultura vitivinícola de la regió i de tota Espanya.

Avui, les noves generacions de viticultors i els pares del moviment es troben públicament per comparar estils i buscar futur.

Cóm reservar les teves entrades?

És molt senzill. Tan sols envia’ns la teva petició per email, per telèfon, o mitjançant el formulari, indicant el teu nom, email i el nombre d’entrades vols reservar.
Ens posarem en contacte per a confirmar la teva reserva. Podràs abonar l’import de l’entrada al mateix Tast amb Llops.

 • Preu: 60 € per persona. IVA inclòs

977 83 95 02

info@tastambllops.com

Formulari


  En marcar aquesta casella, l'interessat dóna el seu consentiment exprés a CAL LLOP ORIGEN SL. per al tractament de les seves dades personals. Abans d'Enviar la seva consulta ha de llegir la INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES que es presenta just sota el formulari.


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal(LOPD) i d'acord amb l'adaptació al Reglament General de Protecció de Dades publicat el 25 de maig 2016 (RGPD), d'aplicació com RGPD a partir de Maig 2018, CAL LLOP ORIGEN SL li informa sobre el tractament de les seves dades personals:

  Responsable del Tractament: CAL LLOP ORIGEN SL

  Finalitat: Respondre a la seva petició / Subscripció i enviament d'informació previ consentiment.

  Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.

  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Més informació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra política de Protecció de Dades a la nostra pàgina web +info.