S’amplia a 20 el nombre de cellers amb Vins de Vila i Terroir que participen a la 12ª edició de Tast amb Llops

Tast amb Llops 2018

NOTA DE PREMSA

La cita tindrà lloc el dissabte 5 de maig a les 18h a Gratallops dins dels actes de la Fira del Vi de Falset.

Més de la meitat de les entrades ja estan reservades.

Gratallops, 12 d’abril de 2018.-­ El proper dissabte 5 de maig la plaça de Dalt de Gratallops acollirà la dotzena edició del festival Tast amb Llops que, aquest any, amplia la seva denominació i inclou el concepte de terrer, a més a més de Vins de Vila. Els vins que es podran tastar durant la cita, més de 80, són produccions molt limitades, marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida del productor.

Tast amb Llops és una cita plenament consolidada al Priorat que té lloc el primer cap de setmana de la Fira del Vi de Falset. Va ser el primer dels actes satèl·lit que es van organitzar a la comarca coincidint amb la fira popular i manté la filosofia dels inicis: vins de gran qualitat i un espai de conversa i diàleg amb els elaboradors.

La trobada té lloc en un entorn rural amable amb vistes a les vinyes, davant de l’Hotel Cal Llop. S’acompanya amb música jazz en directe que aquest any anirà a càrrec de Jazz Quintet i un aperitiu servit per acompanyar el tast dels vins.

Aquest 2018, a la cita hi participaran els cellers de Gratallops que lideren la iniciativa des dels inicis amb la coordinació de l’Hotel Cal Llop i un bon nombre de cellers convidats del Montsant, Priorat i Penedès, però també de Canàries, Alemanya i Navarra. En total, 20 cellers amb un denominador comú: l’elaboració de vins de gran qualitat i producció limitada que són un reflex del paisatge que els ha vist néixer.

Cellers de Gratallops

 • Álvaro Palacios
 • Celler Cecilio
 • Celler de l’Abadia
 • Celler Devinssi
 • Clos Figueras
 • Clos i Terrasses
 • Clos Mogador
 • Fredi Torres Viticultor
 • Mas Martinet
 • Meritxell Pallejà
 • Ripoll Sans
 • Sara i René Viticultors
 • Igneus

Cellers convidats

 • Celler Merum Priorati – DOQ Priorat
 • Família Nin Ortiz – DOQ Priorat Celler
 • Joan d’Anquera – DO Montsant
 • Colet – DO Penedès
 • Borja Pérez Viticultor – Tenerife
 • Viña Zorzal – DO Navarra
 • Koehler Ruprecht – Alemanya

L’aforament està limitat a 250 persones i més de la meitat de les entrades ja estan, hores d’ara, reservades.L’any passat, tres setmanes abans de l’esdeveniment, els tiquets de Tast amb Llops es van esgotar.

L’accés al festival té un cost de 50 euros per persona i permet als assistents tastar els vins, gaudir de la música en directe i d’un tast gastronòmic. Com cada edició, Tast amb Llops compta amb el suport d’Aguiló Vinateria, la DOQ Priorat, la Toneillerie Saint Martin i l’Ajuntament de Gratallops.

Xarxes socials

Hashtag: #tastambllops

https://twitter.com/Tastambllops

https://www.instagram.com/tastambllops

https://www.facebook.com/tastambllops

Material de difussió

Comunicació

Ruth Troyano Puig Tfn.: 606 74 07 15 Email: tastambllops@gmail.com
           

 

Tast amb Llops 2018

XII EDICIÓ  TAST AMB LLOPS5 de maig 2018, 18h.  C/ Dalt, 21 43737 Gratallops, (Davant de l’Hotel Cal Llop).

 • Preu: 50 € Persona

l’Aforament és limitat, reserva prèvia és necessària.

Informació i Reserves:

Tfn.: 977 83 95 02 Email: info@cal-llop.com www.tastambllops.com www.facebook.com/tastambllops