Cal Llop, seleccionat per Trivago com un dels 10 millors hotels per gaudir de l’enoturisme d’Espanya

El cercador d’hotels, Trivago, selecciona Cal Llop com un dels 10 millors hotels per fer enoturisme a Espanya basant-se la seva valoració, segons el Trivago Rating Index®, la seva ubicació, instal·lacions i activitats relacionades amb el món del vi.

Cal Llop és un hotel boutique situat al cor del Priorat, a Tarragona. Des dels balcons d’aquest petit allotjament amb encant, ubicat en una casa centenària dominant l’emblemàtic poble de Gratallops, es contemplen les vinyes. En hotel es troba molt a prop de famosos cellers del Priorat com Álvaro Palacios, Clos Mogador, Clos Martinet i Clos de l’Obac.

Hoteles Priorat

Des de l’hotel ofereixen wine tours a mida, amb visites i tasts personalitzades, així com visites a un molí d’oli tradicional amb tast d’olis, rutes de senderisme i cicloturisme entre vinyes i visites a llocs màgics com la Cartoixa d’Escaladei o l’històric poble de Siurana.

Al seu restaurant La Boca del Llop s’assaboreix cuina mediterrània amb producte de promixidad acompanyada per una carta de vins amb una àmplia selecció de vins la DOQ Priorat i la DO Montsant

*trivago Rating Index® (tRI) es un índice de valoraciones de hoteles completo y fiable. Mediante un complejo algoritmo, tRI combina las valoraciones disponibles en otras webs para obtener una puntuación exacta e imparcial. Más información sobre trivago Rating Index aquí.

Acerca de trivago: www.trivago.es es un buscador de hoteles que agiliza los procesos de comparación y reserva mostrando en tiempo real los precios de más de 1 millón de hoteles en todo el mundo integrados en más 250 portales de reserva online. Más de 120 millones de usuarios al mes en todo el mundo encuentran su hotel ideal gracias a los filtros de trivago. Fundada en Düsseldorf (Alemania) en 2005, trivago cuenta actualmente con plataformas en 55 países y 33 idiomas que reciben más de 75 millones de visitas al mes.

Esta información está protegida por copyright y solo puede ser publicada haciendo referencia a www.trivago.es Para más información y peticiones contactar con prensa@trivago.es